Doneer nu

met een iDeal betaling

Doneer nu

met een iDeal betaling

Ideal

Met Ideal kunt u uw donateur of klant motiveren om een eenmalige betaling te doen. De gever kan eenvoudig door het scannen van de code zijn/haar betaling doen in de vertrouwde omgeving van de eigen bank.

Naast het voordeel dat u direct geld op de bankrekening ontvangt kunt u de gever vragen om extra informatie zodat u hem/haar daarna ook bijvoorbeeld kunt benaderen via andere media kanalen.

De landingspagina wordt gemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. Ook is er een mogelijkheid om een filmpje of extra informatie te plaatsen.

U kunt in deze testomgeving het complete proces zien, bij de laatste stap komt u in uw eigen bankomgeving terecht. Met de back knop kunt u hier weer terug naar voorgaande schermen.

Bij de live versie keert de gever na de betaling terug in de applicatie en wordt er een bedankpagina getoond met de naam van uw organisatie.

Loading...

Steun onze Actie

Kies uw bedrag voor een testdonatie
Ik doneer eenmalig:

Of kies een ander bedrag

Voor 5 euro geef je 5 mensen een euro om te besteden Voor 10 euro geef je 10 mensen een euro om te besteden Voor 30 euro geef je 30 mensen een euro om te besteden Voor €2,50 geef je een fiets Voor €5 geef je vijf euro per maand Voor €10 geeft u mensen een toekomst Vul het bedrag in dat u wilt doneren:

Steun onze Actie

Vul uw gegevens in voor een testdonatie
Stap terug
Stap terug